ایران در صدر گرم‌ترین نقاط جهان / این استان با ۶ شهر رکورددارترن استان گرم جهان شد رگبار بارش‌های موسمی در ۲ استان؛ رکورد گرما در ۴ استان شکسته می‌شود تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟

خط و نشان سردار رادان برای اراذل و اوباش: روزگار سختی در انتظارتان خواهد بود

خط و نشان سردار رادان برای اراذل و اوباش: روزگار سختی در انتظارتان خواهد بود فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه برخورد مقتدرانه در سراسر کشور برای بازدارندگی از شرارت و اوباش‌گری انجام می‌شود گفت: اراذل و اوباش مطمئن باشند بر آن‌ها سخت خواهد گذشت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمدرضا رادان عصر امروز در مراسم افتتاح کلانتری ۲۱ استادان همدان که با حضور استاندار، فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) و تنی چند از مسئولان نظامی و انتظامی استان برگزار شد اظهار داشت: راه مدافعان حریم امنیت و شهدا بر اساس فرهنگ دینداری استوار شد و باید راهرو راستین راه آن‌ها باشیم.

وی با تاکید بر اینکه به دغدغه مردم در حوزه تامین امنیت توجه ویژه‌ای داریم گفت: به خواست مردم در حوزه امنیت محله‌محور ورود خوبی داشتیم و برخورد با اراذل و اوباش را نیز از تهران شروع کرده‌ایم که در برخی از استان‌ها نیز این کار آغاز شده است.

فرمانده انتظامی کل کشور بیان کرد: برخورد مقتدرانه برای بازدارندگی از شرارت و اوباش‌گری در سطح کشور انجام می‌گیرد و قبلا هم پیغام دادیم که اگر اراذل و اوباش می‌خواهند ما را امتحان کنند اشکالی ندارد، اما مطمئن باشند بر آن‌ها سخت خواهد گذشت.

سردار رادان عنوان کرد: دوستان ما در انتظامی وظیفه دارند با بزرگان، معتمدان و ذی‌نفوذان این محله (استادان) ارتباط برقرار کنند و مسائل و مشکلات آن‌ها را پیگیری کنند، باید در طول چند روز تمام آنچه در محله بعد انتظامی دارد مورد پیگیری قرار گیرد و مجددا با معتمدان جلسه برگزار شود که با این اتفاق شاهد تعامل مستدام و مستمر خواهیم بود.

وی با اشاره به انجام اقدامات انتظامی در حوزه مقابله با سرقت و کاهش شتاب آن اعلام کرد: شتاب سرقت از ۱۹ درصد به چهار درصد رسیده و به دنبال آن هستیم این میزان را به صفر و به سمت کاهشی پیش ببریم ضمن اینکه در آینده نزدیک هم در خصوص کنترل سارقان حرفه‌ای خبر‌های خوشی خواهید شنید.

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: به نظر می‌رسد استان همدان جای این را دارد یک بار برای همیشه طرح‌های نیمه‌تمام خود در حوزه انتظامی را به اتمام برساند و می‌شود این کار را کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار